BEBEVISA

Bebevisa Co., som ligger i Wuhan Optical Valley - Biomedical Park, är ett företag som syftar till att förbättra människors hälsa och samtidigt engagerade sig i jordens miljöskydd orsak till naturligt miljöskyddsmaterial företag.


Våra produkter har absolut ingen användning av artificiellt pigment, kemisk sammansättning, djuringredienser eller djurförsök! Produkterna som använder dessa material kan skydda din hud och hälsa, samtidigt som du är miljövänlig.


Vi är specialiserade på att producera naturliga, organiska och miljövänliga hudvårdsprodukter. Vi ser fram emot att göra fler och fler kunder med våra naturliga hudvårdsprodukter av hög kvalitet.


Som ett ledande företag inom detta område är vi det enda företaget som specialiserat sig på produktion av konjac svamp serie produkter. Vi har ett stabilt samarbetsförhållande med råvaruleverantörer för att garantera pålitligheten av vår produkt, god förmåga att undersöka, designa och utveckla produkter, strikt kvalitetsstyrningssystem och högkvalitativa produkter och service.


Nu har vi redan producerat mer än 20 typer. Vi är specialiserade på att producera naturliga, organiska och miljövänliga hudvårdsprodukter. Och vi kommer att gå framåt varje dag för att göra allt fler våra kunder njuta av naturliga hudvårdsprodukter av hög kvalitet.


BEBEVISA konjac svampar är gjorda av 100% rena konjac vegetabiliska fibrer. Ingen baktericid, inga konserveringsmedel, inga kemiska tillsatser och färgämnen, ingen aromatisk tillsats, speciellt ingen mjukningsmedel. Varje svamp på försäljning är strikt inspekterad. Vi lovar: våra konjac svampar är gröna och säkra.
※Vår fabrik


BEBEVISA® Natural Konjac Sponge produceras av Wuhan Bebevisa Biotech Co., Ltd. och Wuhan Z-micro Untie S & T Co., Ltd. Vi har senaste 3 års forskning och utveckling och 10 års marknadsutveckling med konstant lärande och innovation, för att för att ge våra kunder högkvalitativa naturliga rengöringsprodukter och nytt koncept för hudvård som är "Skönhet börjar från rengörande ansikte". "Naturligt, organiskt, miljövänligt" är vår högsta ambition.

Vi har valt att använda oss av Bebevisa i Wuhan som vår leverantör av Konjacsponge produkter. Vi är övertygade att alla produkter som lämnar Bebevisa är produkter som vi kan lita på.

Lars Ahlström