About

VÄLKOMMEN TILL  ORGANICKONJACSPONGE OCH BEBEVISA


Vi producerar de ursprungliga Konjac Svamparna med rena Konjac-fibrer och närande mineralrika extrakt. Rengör djupt, exfoliera och förfina din hud för en strålande hudfärg. Mjukt nog för känslig hud och spädbarn, våra Konjac Sponges är det ultimata verktyget i naturlig, effektiv hudvård.


Worlds No.1 & Original Konjac Sponge

Vi är det ursprungliga företaget som levererar Konjac Sponge produkter till Storbritannien, Europa, USA och resten av världen. Under de senaste åren har vi etablerat ett långsiktigt affärssamarbete med många kända hudvårdsföretag så  som Sephora, Elite, Lancome ...


Våra konjac svampar är de mest effektiva naturliga hudvårdsmedel, djuprengörande och exfolierande även den känsligaste huden för en naturlig glöd.


Det ultimata naturliga och miljövänliga skönhetsverktyget

Vi är stolta över att bära den miljövänliga som tecken på vårt engagemang för att producera naturlig  hudvård.

Konjac svamp är gjord av 100% rena konjac vegetabiliska fibrer. Inga bakteriedödande medel, inga konserveringsmedel, inga kemiska tillsatser och färgämnen, inga aromatiska tillsatser, särskilt inget mjukningsmedel. Konjackspongar är 100 procent biologiskt nedbrytbara och komposteras tillsammans med dina vegetariska, frukt- och växtrester.


Stor produktionskapacitet

som ligger i Wuhan Optical Valley - Biomedical Park, Wuhan Bebevisa Biotech Co., Ltd., har kapacitet att tillverka 1 miljon konjac svampar per månad med samarbete av RD, produktionsavdelning, Device Technology Department och Test Department.

Vilka är fördelarna med ansiktssvampar?Svampar gjorda med träkol bambu drar magnetiskt  smuts från huden. De hjälper till att neutralisera och alkaliska hudens naturliga pH-balans, vilket gör att ditt ansikte känns rent och jämnt.Konjac svampar, designade med konjac vegetabiliska fibrer, mjukna när de blötläggs i vatten för en mild och effektiv rengöring eller djup peeling. De torkar hårt för att förhindra skador och lagring av bakterier.Kan också användas för känsliga hudtyper, konjac ansiktssvampar kan användas för att rensa huden utan att torka eller orsaka rodnad.


Under 2018 tog beslutet att utveckla våra produkter ytterligare.  Vi lanserade den första frystorkade ansiktsmasken, utan konserveringsmedel.  det andra stora beslutet var att designa en förpackning med egen

layout och  text på svenska.  Den förpackningen lanseras  under Q1 2019.

Under 2019 fortsätter lanseringen av ny medlemmar i konjacsponge familjen. Först ut är produkter med Valnöt    samt Citron.  Vi kommer att fortlöpande  utvidga sortimentet med fler produkter ut Bebevisas katalog.Vad är konjacsponge?


Mjukt mild hudvänlig, mjuk och bekväm touch, med konjac-rengöring, medan både massageeffekten. Konjac kan Qudu, eliminera egenskaperna hos utplaceringen av uppfriskande känsla av lugn, föryngring av anda av trötthet, mer agile tänkande, nykter att möta varje utmaning och njuta av varje framgång. Stark vattenabsorption för att tvätta ansiktet bekvämare och lättare, bara ett halvt glas vatten, du kan få känslan av komfort, oavsett när och var, riktigt bra och bekvämt. Naturlig konjac rengöringssvamp, tillverkad av 100% ren naturlig konjac konjac, mild alkalisk mild i närheten av huden, känns smidig och bekväm, som en svampliknande unik och känslig fiberstruktur medan du rengör huden dubbelt fuktig och djupt rengörande porer Smuts , rengöring och massage samtidigt, gör den rengjorda huden ren och jämn.

Källa Bebevisa.com 2018